6972314916 Κορώπη - Μπούφα, Βόλος
hero image

Μέλι *
Μέλι ελατοβελανιδιάς, μέλι πεύκου, μέλι ανθέων, μέλι καστανιάς

* Η κρυστάλλωση του μελιού είναι φυσικό φαινόμενο και δεν σημαίνει ότι αυτό είναι νοθευμένο. Αντίθετα, τα μέλια που δεν ζαχαρώνουν ποτέ έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία.

Βασιλικός πολτός
Ο Βασιλικός Πολτός είναι κρεμώδη ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των εργατριών μελισσών. Το χρώμα το βασιλικού πολτού έχει μεγάλη σημασία, γιατί αποτελεί δείκτη της φρεσκάδας του. Ο φρέσκος πολτός έχει λαμπερό, λευκωπό χρώμα.

Γύρη
Η γύρη είναι προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορο λουλούδια. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ορμόνες, ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά για την διατροφή μας.

Βάμα προπόλης
Η πρόπολη αποτελείται από 55% Ρητίνες και βάλσαμα, 30% Κεριά, 10% Αρωματικά & αιθέρια έλαια & 5% Γύρη και άλλες οργανικές ουσίες.Το χρώμα της πρόπολης ποικίλει από κίτρινο-πράσινο, πορτοκαλο-πράσινο μέχρι καστανό και σκούρο καφέ.


Κερί
Tα καλύτερα κεριά φτιάχνονται από το αγνό κερί της μέλισσας! Έχουν φυσική χρυσή λάμψη, καίγονται για περισσότερο χρόνο και απελευθερώνουν ένα απαλό άρωμα μελιού.


Χειροποίητο ξύδι από μέλι
Όσοι είστε λάτρεις του διαφορετικού, θα το λατρέψετε!

 

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα που θα σας γλυκαίνουν και θα σας χαρίζουν απλόχερα τα ευεργετικά οφέλη τους.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!